Een nieuwe koelkast, wasmachine of droger aanschaffen doe je meestal om een van de volgende redenen: je oude is er opeens mee opgehouden óf je bent bezig met een verbouwing/verhuizing en echt toe aan een nieuw model. Met Black Friday voor de deur zit je in beide gevallen goed: veel online winkels zullen mooie aanbiedingen geven op hun witgoed assortiment.

Met korting op witgoed heb je meestal een mooie klapper te pakken. Dit zijn immers het soort producten dat je voor een lange tijd aanschaft en daar is de prijs dan ook naar. Een kleine korting op een hoog bedrag helpt al een hoop, maar met Black Friday kortingen op een hoog bedrag bespaar je aanzienlijk! Zorg dus dat je geen enkele witgoed aanbieding mist deze Black Friday.

Dit doe je door je in te schrijven voor onze aanbiedingen alert. Wij sturen je alle witgoed aanbiedingen plus mooie kortingen van andere bij ons aangesloten webshops in de periode voor Black Friday. Zo kun je al je Black Friday aankopen overzichtelijk inplannen en zorg je ervoor dat je geen enkele keer een mooie korting hoeft te missen. Want het zou zonde zijn als je weer een heel jaar moet wachten om de wasmachine van je keuze met gigantische korting aan te schaffen.

Korting op witgoed

Ben je van plan je keuken te verbouwen? Dan moet je hoogstwaarschijnlijk een nieuwe koelkast en eventueel vaatwasser aanschaffen. Door goed op te letten bij de Black Friday aanbiedingen van dit jaar kun je er voor zorgen dat je dit met mooie kortingen kan doen. Witgoed met korting zal de prijs van je nieuwe keuken aanzienlijk lager doen uitkomen.

Wij hebben een overzicht van alle webwinkels die witgoed met Black Friday korting aanbieden voor je opgesteld. Zo kun je in een oogopslag zien of ook jouw beoogde witgoed apparatuur met korting wordt aangeboden deze Black Friday.

Ben je na vele jaren wasjes draaien toe aan een nieuwe, verse en zuinige wasmachine? Het zal je verbazen hoeveel kosten je kunt besparen op jaarbasis als je kijkt naar het gereduceerde water- en elektriciteitsverbruik van nieuwe wasmachines. Daar kan je haast de aanschafprijs tegenover afstrepen! En met een Black Friday korting kun je zelfs nog winst maken op je nieuwe wasmachine ook!

Kortom, ben je rond deze tijd van het jaar toe aan de aanschaf van nieuwe witgoed apparatuur? Zorg er dan voor dat je dit met indrukwekkende Black Friday korting doet! Want de laatste maanden van het jaar zijn al duur genoeg. Schrijf je nu in voor onze aanbiedingen alert en verzeker je van hoge kortingen op witgoed dit Black Friday seizoen!

Black Friday Sale

Black Friday Sale biedt een compleet en up-to-date overzicht van alle deals rondom deze vrijdag na Thanksgiving. Met Black Friday Sale kan jij profiteren van de beste aanbiedingen en deals. Het is ook mogelijk om deze Black Friday korting automatisch in je mail te ontvangen. Bekijk direct alle deelnemende winkels, aanbiedingen in verschillende categorieën of lees meer over Black Friday.

Aanbiedingen Alert