Black Friday, de Amerikaanse Shoppingtraditie op de dag na Thanksgiving, is ook eindelijk goed en wel in Nederland aangekomen. En dat is goed nieuws. Want wij, de Nederlandse consumenten, verdienen dezelfde mooie kortingen op dezelfde fantastische producten als onze Amerikaanse vrienden.

Wij van Black Friday Sale doen hier nog een schepje bovenop. Want veel winkels die korting geven op en rond Black Friday is natuurlijk leuk. Maar het is wel zo fijn als je als Nederlandse consument ook de mooiste deals en beste aanbiedingen handig op één plek kan vinden. En dat kan hier! Wij zijn non-stop bezig met het afstruinen van alle aanbiedingen. En die zetten wij hier in een handig overzicht, per productgroep en winkel, op de site.

Nu Black Friday serieus een event aan het worden is in Nederland is het goed om een paar dingen te weten. Ten eerste: aanbiedingen gelden vaak maar tijdens een (heel) beperkte periode. Het is dus belangrijk dat als je tegen een aanbieding loopt van een product wat je graag zou willen kopen dat je dit dan direct doet! Niet alleen voorkom je dan dat je te laat bent en de aanbieding niet meer geldig is, ook voorkom je dat het product uitverkocht is! Want tijdens Black Friday geldt natuurlijk ook gewoon: op=op.

Black Friday Verlanglijst

Daarnaast is het belangrijk dat je goed plant. Hoeveel ben je van pan uit te geven, welke producten staan hoog op je verlanglijstje en welke zijn meer nice to have? Ben je op zoek naar een heel specifieke HD televisie van een bepaald merk? Dan is de kans niet zo groot dat je een slag slaat. Maar als je iets ruimer zoekt, bijvoorbeeld een HD TV in het algemeen, dan is er een hele ruime kans dat je een mooie aanbieding tegenkomt.

Bij Black Friday moet je dus de juiste mindset hebben. Sta open voor de aanbiedingen die langskomen en bestel zo snel als je kunt.

Revolutie in Nederland

Black Friday in Nederland zal een ware revolutie teweegbrengen voor de dure decembermaand. We zijn gewend om zowel Sinterklaas- als kerstinkopen te moeten doen. Vanaf nu kun je dit al eind november met enorme kortingen afronden! Al je cadeau’s in huis, makkelijk besteld online en zonder gedoe. Het vergt misschien wat planning en nadenken vooraf, maar dan zit jij wel midden december met een stapel cadeaus en heb je nog wat geld over voor jezelf ook!

Zorg ook dat je geen enkele aanbieding mist. Schrijf je nu in voor onze Aanbiedingen Alert en ontvang de mooiste Black Friday aanbiedingen direct in je mail. Want Black Friday is eindelijk echt in Nederland aangekomen!

Black Friday Sale

Black Friday Sale biedt een compleet en up-to-date overzicht van alle deals rondom deze vrijdag na Thanksgiving. Met Black Friday Sale kan jij profiteren van de beste aanbiedingen en deals. Het is ook mogelijk om deze Black Friday korting automatisch in je mail te ontvangen. Bekijk direct alle deelnemende winkels, aanbiedingen in verschillende categorieën of lees meer over Black Friday.

Aanbiedingen Alert