Black Friday, de vrijdag na Thanksgiving, wordt nog altijd gezien als de on-officiële start van het feestdagen seizoen. Dit is al zo sinds de vroege jaren 20 van de vorige eeuw. De term Black Friday werd echter voor het eerst gebruik in de jaren 60. Sinds die periode begonnen winkels in de VS echt veel te adverteren rond dit evenement en een nieuwe traditie was geboren.

Op Black Friday openen de meeste winkels erg vroeg in de morgen. De laatste jaren worden winkels zels al om middernacht geopend! Black Friday is al voor meer dan 10 jaar de meest drukke winkeldag in de VS.

De geschiedenis van Black Friday

Black Friday in Nederland

In Nederland is Black Friday nog een heel erg nieuw begrip. Sinds enkele jaren proberen kleine winkeliers een graantje mee te pikken van de populariteit van deze Amerikaanse koopjesdag. Vooral door sociale media is de bekendheid ervan in Nederland gegroeid. Omdat nu ook grote webshops en warenhuizen meedoen met dit aanbiedingen festijn begint het ook in Nederland zeer interessant te worden voor consumenten.

Ontvang Black Friday Deals in je mail

Een tip om er voor te zorgen dat ook jij van de beste aanbiedingen gebruik kan maken is het inschrijven op onze Aanbiedingen Alert. Je ontvangt dan de beste Black Friday deals direct in je mail. Wij sturen deze alerts alleen rond Black Friday.

Je kent vast wel de beelden van chaos en zelfs geweld die gepaard gaan met de massa uitverkoop tijdens Black Friday in de Verenigde Staten. Gelukkig zijn deze taferelen in Nederland (nog) niet het geval. En omdat je op Black Friday Sale de beste aanbiedingen gewoon online bestelt loop je ook niet het risico om ineens in een Black Friday gekte terecht te komen! Aanbiedingen scoren was nog nooit zo leuk en eenvoudig als nu.

Black Friday Sale

Black Friday Sale biedt een compleet en up-to-date overzicht van alle deals rondom deze vrijdag na Thanksgiving. Met Black Friday Sale kan jij profiteren van de beste aanbiedingen en deals. Het is ook mogelijk om deze Black Friday korting automatisch in je mail te ontvangen. Bekijk direct alle deelnemende winkels, aanbiedingen in verschillende categorieën of lees meer over Black Friday.

Aanbiedingen Alert