Kunnen we al voorspellen wat Back Friday 2018 gaat brengen? Dat blijft moeilijk natuurlijk, aangezien het haast onmogelijk is om te weten welke aanbiedingen er dit jaar zullen worden gegeven. Één ding kunnen we wel met zekerheid zeggen: Black Friday 2018 zal in Nederland nog groter en met nog mooiere kortingen komen. Simpelweg omdat steeds meer winkeliers de nut en noodzaak zien van deze Amerikaans traditie.

Wanneer is Black Friday 2018?

Zet het in je agenda. Black Friday 2018 vindt plaats op, jawel, vrijdag 23 november. De vrijdag na Thanksgiving dus. Nou vieren we geen Thanksgiving in Nederland, maar met de huidige social media moet je haast onder een steen leven om niets mee te krijgen van wat er aan de andere kant van die grote plas gebeurt.

We zijn nu dus op een kantelpunt beland. De bulk van de grote winkels doet mee. Dat betekent dat ook de kleinere, en overgebleven grote retailers zich achter hun oren moeten gaan krabben. Want Black Friday is niet alleen goed voor de consument, het is voor de verkopers ook een periode waarin gigantisch veel omzet wordt gedraaid. En als je als retailer niet meedoet, dan verlies je al die verkopen aan de concurrent.

Black Friday 2018, een traditie uit Amerika

Black Friday 2018: 23 november

Zet vrijdag 23 november dus alvast in je agenda. En schrijf je in voor onze Aanbiedingen Alert. We sturen je jaarlijks, alleen rond Black Friday, een overzicht met de beste en mooiste Black Friday aanbiedingen in Nederland. Zo voorkom je dat je buiten de boot valt.

Black Friday in Nederland is al aardig groot, maar het zal alleen nog maar groter worden. En dat is mooi, want ook in 2018 zullen de laatste maanden van het jaar aardig duur zijn voor de gemiddelde Nederlander. En dan is een beetje hulp bij het kopen van premium producten mooi meegenomen!

Schrijf je dus in voor onze jaarlijkse Aanbiedingen Alert en profiteer van deze groeiende traditie in Nederland. Want de kans is groot dat Black Friday 2018 nog meer producten voor nog hogere kortingen brengt dan we dit jaar hebben gezien.

Black Friday Sale

Black Friday Sale biedt een compleet en up-to-date overzicht van alle deals rondom deze vrijdag na Thanksgiving. Met Black Friday Sale kan jij profiteren van de beste aanbiedingen en deals. Het is ook mogelijk om deze Black Friday korting automatisch in je mail te ontvangen. Bekijk direct alle deelnemende winkels, aanbiedingen in verschillende categorieën of lees meer over Black Friday.

Aanbiedingen Alert