Nog even en Black Friday 2017 breekt aan! Deze uit Amerika overgewaaide traditie geeft je de mogelijkheid om fantastische koopjes te scoren met kortingen die kunnen oplopen tot wel 80%!

Wanneer is Black Friday 2017?

Black Friday valt altijd op de vrijdag na Thanksgiving. Dit jaar valt Black Friday dus op vrijdag 24 november. Dé dag om koopjes te scoren dit jaar!

Black Friday 2017

Hoe zorg je nou dat je deze Black Friday voor jou een succes wordt? Ten eerste: schrijf je in voor onze Aanbiedingen Alert en ontvang de laatste en beste Black Friday Deals direct in je mailbox. We sturen deze Alert alleen rond Black Friday en houden rekening met je privacy. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je de rest van het jaar ook mails van ons ontvangt. Door je in te schrijven op onze Alerts zorg je ervoor dat je altijd een van de eerste bent die op de hoogte is van de laatste aanbiedingen. Aangezien Op=Op geldt voor Black Friday Deals is dit geen overbodige luxe.

Zorg er dus voor dat je goed voorbereid bent voor Black Friday 2017 op 24 november. Een slimme manier om dit te doen is om een planning te maken. Bedenk ten eerste waar je naar op zoek bent. En sta open voor totaal onverwachte aanbiedingen die soms te mooi zijn om te laten liggen. Black Friday is immers zo speciaal door zijn verrassingen.

Timesquare Black Friday

Check alle aanbiedingen hier op Black Friday Sale en maak een overzicht voor jezelf welke aanbiedingen je echt niet wil laten liggen. Sommige aanbiedingen kun je echt alleen op 24 november bestellen, van andere kun je soms ook enkele dagen ervoor of erna profiteren. Het doel is uiteindelijk om mooie kwaliteitsproducten te kopen en tegelijkertijd enorm hierop te kunnen besparen.

Wat je goed moet beseffen is het volgende: scherpere aanbiedingen ga je niet vinden. Vind je een product waar je naar op zoek bent en deze is afgeprijsd op Black Friday, sla dan direct je slag! De kans om op een ander moment in het jaar zo’n mooie aanbieding tegen het lijf te lopen is zo goed als nihil.

Zorg dus dat je geen spijt krijgt en een jaar moet wachten op de Black Friday van 2018. Maak gebruik van de komende Black Friday op vrijdag 24 november 2017 en zorg dat je goed voorbereidt bent door je in te schrijven voor onze Aanbiedingen Alert!

Black Friday Sale

Black Friday Sale biedt een compleet en up-to-date overzicht van alle deals rondom deze vrijdag na Thanksgiving. Met Black Friday Sale kan jij profiteren van de beste aanbiedingen en deals. Het is ook mogelijk om deze Black Friday korting automatisch in je mail te ontvangen. Bekijk direct alle deelnemende winkels, aanbiedingen in verschillende categorieën of lees meer over Black Friday.

Aanbiedingen Alert